Hvor mange måneder begynder drenge normalt at sidde?

Indholdet

Mødre af drenge tror ofte, at sønner kan sidde tidligere end piger. Dette forklares af funktionerne i strukturen i reproduktive systemet. Samtidig er der en anden mening, som siger, at drenge er mere dovne og mærkbart bagud i deres udviklingstid fra deres samtidige.

Er der nogen forskel?

Uanset hvor hårdt pigernes mødre forsøgte at overbevise andre om, at deres døtre gør alt tidligere og hurtigere, eller hvis drengens mødre var bekymrede over dette, er der i virkeligheden ingen afhængighed af udviklingsperioden på barnets køn. Derfor er børnelæger enstemmige - der er ingen forskel mellem drenge og piger i at mestre færdigheden.

Derfor begynder drengene at vedtage en ny position i rummet på omtrent samme tid som deres små kammerater gør. Mastergraden er i gennemsnit 6 til 9 måneder. En sådan betydelig variation skyldes kompleksiteten af ​​evnen til at sidde.

En dreng (og en pige) sidder ned, når han har temmelig veludviklede abdominale, ryg-, arm-, nakke muskler. Kønsudvikling af disse muskelgrupper er irrelevant.

Erklæringerne om dovenskab, ubehagelighed og en vis hæmning af de mindre repræsentanter for det stærkere køn har heller ingen begrundelser.

Du kan selvfølgelig tage højde for, at drenge generelt vejer mere end piger, men forskellen i vægt er ikke så stor, at børn udvikler sig i et andet tempo i det første år af livet.

Vilkår og stadier for at mestre færdigheden

Der er ingen enkelt alder for drenge, hvor de skal lære at sidde. Det antages, at et barn teoretisk kan begynde at tage de første forsøg på at sætte sig ned med støtte på et håndtag fra 5-6 måneder, men dette spørgsmål er rent individuelt - alt afhænger af graden af ​​muskeludvikling, på deres tone, om hvor godt barnet har lært at vende og holde hoved.

Hastigheden af ​​udviklingen af ​​færdigheden påvirker babyens vægt - "krigere" forsøger at sidde senere end tynde "lette". Drengens temperament er vigtigt: phlegmatiske og melankolske mennesker går modvilligt ind i forsøg, så senere begynder de at sætte sig ned, og choleriske og sanguine mennesker lærer nemt nye bevægelser, fordi de er interesserede i alt, i modsætning til de to første temperamenter, som er mere interesserede i god mad og god søvn.

Hvis drengen konstant er i krybbeen og fortsætter med at swaddle ham, så vil barnet med høj grad sandsynlighed begynde at sidde senere end resten. For at lære nye ting har babyer brug for en bestemt habitat, hvilket indebærer en plads, der er meget større end området med barneseng eller legetøj, og du skal også have motivation til at sidde ned.

Du bør ikke forvente af en dreng, der blev født for tidligt, en tidlig landing. Hans muskel- og knoglevæv er meget mindre klar til nye belastninger end kroppen af ​​børn født sunde og til tiden. Smertefulde og svækkede børn lærer også at sidde senere.

Før du sidder ned, vil barnet på alle måder vise villigheden til at gøre det. Opmærksomme forældre kan ikke gå glip af det. Han vil aktivt spinde og rulle, forsøger at hæve kroppen med støtte på sine hænder. Herefter begynder scenen på kort sigt. Med hende kan barnet sidde på røven, men kan ikke holde vægten i lang tid og balance og falder derfor.

Efter 1,5-2 måneder fra begyndelsen af ​​den korte siddende fase, vil drengen være i stand til at sidde ned lettere og endda opretholde sin egen vægt i en kort periode.Fra denne alder kan du sidde med støtte.

For en start kan forældrenes hænder bruges som en understøttende faktor, så barnet lærer at læne sig på armen eller albuen. I denne periode forbliver drenge normalt ikke længere, for kun én hånd er fri, og to er nødvendige for at forstå verden. Der er et incitament til at stoppe lænende og lære at sidde uden støtte. På dette stadium udvikler barnet ofte støtte på fire lemmer og "sidder fast" i lang tid i denne stilling - han kan stå i det, svaje, men han vil ikke sidde eller krybe.

Ved 8 måneder kan op til 90% af drenge sidde uden støtte. Ved 9 måneder begynder barnet ikke blot at sidde alene, men også forsøge at lære at sidde fra en udsat stilling. Det er normalt givet med vanskeligheder.

Fra hvilken alder skal du sidde ned sønner?

Den almægtige populære rygte siger, at i princippet er drengefødte ikke i fare, hvis de sætter deres søn ned, afhængig af deres egen krop, næsten fra en nyfødt alder. Det menes også, at ved 3-4 måneder er det nødvendigt at lægge et mandlig barn på en høj stol eller i en klapvogn med sikkerhedssele. Disse tips er skadelige og farlige.

Moms af drenge skal sætte deres børn ned, når de er klar til dette, men ikke før et halvt år. Tidlig plantning, ifølge børnelæger, kan have negativ indflydelse på rygsøjlenes helbred, leddene, knoglerne, lemmerne kan deformeres. I fremtiden er barnet truet ikke blot ved undtagelse fra militærtjenesten, men også muligvis handicap. En brudt kropsholdning og ganggang - dette er kun toppen af ​​isbjerget.

Det er bedre at vente på den periode, hvor barnet selv begynder at udtrykke et ønske om at ændre kroppens stilling.

Udtalelse fra Dr. Komarovsky

En kendt børns læge og tv-præsentator Yevgeny Komarovsky hævder, at barnet ikke behøver hjælp fra forældre med hensyn til at lære at sidde. Alt skal ske i den tidsramme, som Mother Nature har givet til det enkelte barn.

Hvis du virkelig vil gøre mindst noget for barnet, anbefaler Komarovsky at udføre en generel styrkende massage og gymnastik, for at gå mere og helt fjerne barnets ophold i hopperne. Disse enheder er unaturlige - en baby, der ikke har lært at sidde, burde ikke være i opretstående stilling. Hoppe er vejen til spinalskader og hofteled.

Beregn dit foderdiagram
Angiv datoen for fødslen af ​​barnet og fodringsmetoden

Dr Komarovsky's udtalelse om, hvornår barnet begynder at sidde, se nedenfor.

Beregn immuniseringsplan
Indtast fødselsdatoen for barnet
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. Ved de første symptomer på sygdommen skal du konsultere en læge.

graviditet

udvikling

sundhed